Kirjan tekijät

Kirjan tekijät Anne Valli ja Juha Leinonen ovat kokeneita pedagogeja ja muusikoita, joilla molemmilla on useampia tutkintoja musiikin alalta.

Anne Valli

Anne Valli on toiminut Palmgren-konservatorion teorian ja säveltapaillun opettajana 1980-luvulta lähtien sekä 1980- luvun lopussa ja -90-luvun alussa Tampereen konservatoriossa samassa tehtävässä tuntiopettajana. Lisäksi Anne on opettanut Palmgren-konservatoriossa laulua ja oboensoittoa. Esiintyvänä taiteilijana hän on laulanut keskeisiä rooleja Tampereen konservatorion oopperaluokalla, Tampereen oopperassa ja Porin oopperassa. Anne on pitänyt omia konsertteja ja toiminut solistina erilaisissa orkesteriteoksissa. Hän on toiminut Palmgren-konservatorion teorian ja säveltapailun opettajan virassa 1.8.1992 lähtien.

Juha Leinonen

Juha Leinonen on toiminut kitaransoiton opettajana Huittisten musiikkiopistossa ja Palmgren-konservatoriossa 1980 luvulla. Musiikinopettajana hän on toiminut Lavian yläasteella ja lukiossa, Länsi-Porin yläasteella ja lukiossa sekä Meri-Porin yläasteella ja lukiossa toistakymmentä vuotta. Säveltapailua ja teoriaa Juha on opettanut 1980-luvulta lähtien perusasteella, musiikkiopistossa ja ammatillisella toisella asteella Palmgren-konservatoriossa, Tampereen konservatoriossa ja vapaan sivistystyön piirissä. Esiintyvänä muusikkona Juha on toiminut säestäjänä, kuoronjohtajana sekä orkesterinjohtajana lähinnä omien teostensa yhteydessä. Nykyään Juha toimii vapaana säveltäjänä.